Van Lescun naar Jaca


IMG-20170901-WA0000Vandaag schijnt de zon weer! Het is heerlijk fris deze ochtend, de douches op de camping bij Lescun, (de eerste betaalde plek van 18 euro) zijn voortreffelijk, en na het ontbijt, met uitzicht op een aanhankelijk roodborstje en mooie bergen, taaien we af naar Jaca, een plaatsje net over de Spaanse grens. Onderweg verandert het landschap van frans groen naar mediteraan geel grijs, en hier kabbelt het leven alweer rustiger voort op z’n Spaans. We staan nu op de lokale camperplaats in Jaca uit te blazen na een lange wandeling en een lunch met heerlijke vis tapa’ s, wat een leven……

 

IMG-20170901-WA0001

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s