Van Jaca naar Pamplona


wp-1504443840934En inmiddels alweer in een exotisch parkje in San Sebastian aan de kust….uitblazen van de ook exotische maar wel kranzinnige en  uitbundige drukte van de baskische feesten hier. De tapa’s smaken hier nog beter dan de superlatieven genoemd in de reisgids!IMG-20170903-WA0001

Pamplona is ongelpolijst en we hebben uren rondgewandeld.  In een van de mooie kerken bestond de vloer geheel uit eikenhouten doodskisten die verschrikkelijk kraakten… Dankzij de uitstekende voorlichting van een VVV meisje in t engels kom je nog ergens want niets vertaald in frans duits of engels maakt t moeilijk voo ons🙃 vandaag dus na een korte rit door een steeds afwisselen landschap 3 september  geland  in San Sebastian

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s