Door de Picos naar Cangues d’Onis


IMG_20170909_225601
Henk uit Brugge

Ondanks de regen een mooie rit door de nogal woeste Picos! Wel met de bovenkant een overhangende rots geraakt…pffff, de schade viel mee gelukkig. Vanavond een borrel gedronken bij Henk. We kwamen elkaar ook al tegen op de cp in Bilbao. Een erg aardige Vlaamse nederlander die zijn vrouw een jaar geleden kwijt geraakt is. Henk is nu alleen op reis. Woont al heel lang in Brugge.

Henk heeft een Adria buscamper van net 6 meter; nieuw zo te zien. Dat vinden we toch wel erg compact…we.. Kees gelukkig ook. Want die lonkt nog wel eens naar een buscamper. Henk atendeerd ons ook op de lengte van het bed dat is ook voor hem aan de korte kant is en  zijn lengte is 1.85 meter. Alleen goed te doen. Nadat we fantasticsh weer hadden is het in de namiddag flink gaan regenen en de temperatuur is tov gisteren 12o gedaald tot 19o, wat fris is in de bergen. We hopen de volgende dagen op beter. Nu gaan we door naar Compostella. En Roel sluit misschien voor een weekje aan 😊

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s