LUGO


Na een korte rit over alweer zo’n perfecte snelweg, (de A 8 naar Madrid) geland op de camperplek van het ommuurde plaatsje Lugo, net buiten de intacte vroeg middeleeuwse stadsomwalling. Zo’n beetje alles is tot Unesco wereld erfgoed verklaard….de zon schijnt en verwarmd onze gepensioneerde botten op een van de mooie pleinen, om ons heen buitelen uitgelaten schooolkinderen na hun eetste schooldag. Het valt op hoeveel vrouwen hier in openbare functies werken van postbode tot vuilnisvrouw…de magisch donkere  kathedraal hebben we gezien, de lunch van brood ei, ham, en gamba’s, gaan we nu verwerken met een wandeling over de stadsmuren. Morgenochtend gaan we dan verder naar Santiago.20170911193037

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s