Viseu


wp-1506096927041

We zijn toch, alweer door het betoverend mooie landschap van de Douro vallei naar Viseu gereden zo’n 80 km verderop. Toch omdat de verleiding om in het paradijs van deze stille cp te blijven groot was. Helaas heb ik mijn voet verstuikt bij een misstap in Viseu. Een fors gezwollen blauwe voet is het resultaat. Trui heeft als troost op een enorm gebakje getrakteerd mmmmmm, en een echte antieke herderstok op de kop getikt, samenet de tube rimanal van de apotheek en een paar dagen kalm aan komt het vast weer goed

wp-1506097128608
De voet

Een gedachte over “Viseu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s