Parc National de les Tables de Damiel


 

 

Vandaag zijn we op de route tussen Cordoba en Valencia, geland in een praachtig natuurgebied, een soort bieschbos, midden in een kurkdroog wijn en olijfbomen gebied, dat in een wijds, steppeachtige landschap ligt. Alle tinten geel, groen, en goud hebben we onderweg gezien, prachtig. Hier op de parkeerplaats voor de natuurbeheer site, zien we de zon ondergaan, het is hier heel stil, straks na het diner vogels spotten!

Gisteren hebben we een groot deel vd dag in het universiteits ziekenhuis van.Cordoba doorgebracht, even voorbij de camperplaats. Dat was geen straf, wat een voorkomende mensen! Alleen is mijn achternaam onuitspreekbaar voor de dokter, waardoor we onze oproep misten, en we iplv 3 bijna 6 uur hebben gewacht…De rontgenfoto toonde wat scheurtjes bij de aanhechting vd banden, maar geen breuk. Hoera!!!  Om de 3,5 uur koelen, en ibuprofen tegen de pijn. Vanavond gevierd met een goed glaswijn bij een etentje in hartje Cordoba.

Het is 6 oktober. We reizen door een wijds Spanje van Tablet de Daniel.  waar ook de route ligt van Don Quichotte de la Pancha ..Deze weg leidde ons eergisteren letterlijk naar het natuurreservaat toe! Wat een toeval zoiets te treffen. Het blijft bloedheet. Het is 34o overdagen en in de nacht koelt t af naar 9o. Wel bijzonder zo’n groot verschil in temperatuur, maar ook heerlijk koel in de nacht. We hebben contact met onze zoon gehad en hij wil toch graag zijn verjaardag met ons vieren. De uitnodiging stond dus plannen geblazen. Hij reist eerst naar Murcia en bezoekt vriend Luca daar en een paar dagen later sluit hij bij ons aan voor een week, om dan vanuit Marseille weer terug te vliegen. Nu dat vastligt is ook onze route bepaald.  We willen vanaf Barcelona naar Figueras naar t Dali museum en dan door de Camarque reizen in Zuid Frankrijk. Lijkt ons een mooie trip samen te doen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s