Saintes-Maries-De-La-Mer


 

Saintes de Maries de la Mer: 2 nachten stonden we op cp direct achter de zee, die met veel geweld op het strand beukte, volgens de havenmeester aangejaagd door resten van de Ierland orkaan. De camper zat na 2 dagen herrie van het zandstralen, onder een korst van zout, maar tijdens nacht 2 ging de wind liggen en konden we de ochtend zwemmend doorbrengen. Bij de mosselman die langs kwam kocht Roeland heerlijke, king size mosselen met een wit wijntje van de streek en hij kreeg er wat oesters bij. Een heerlijke lunch! Saintes Maries is zo in het naseizoen een heerlijk, wat landerig stadje, waar de locals zich overgeven aan de ledigheid van het winterseizoen. Het zijn vooral ouderen die hier rondstrompelen en de terassen bevolken. De sfeer is aanstekelijk ontspannen. De periode van 8 dagen met z’n drieën is echt tof verlopen, de privacy is natuurlijk gering in ons hokje op wielen,  maar Roeland deelde ons plezier in het avontuurlijke van het camperen, en we missen zijn gezelschap echt! 😊 In de middag naar Marseille gereden om Roel af te zetten op het vliegveld, tóch nog stress door een vrachtwagen die op de vangrail lag, maar inmiddels is Roeland weer thuis, en staan wij na een vermoeiende rit met veel files heerlijk voor 2 dagen op camping Bagatelle bij Avignon. Daar is het vertrouwd! We zijn er al heel wat keren geweest.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s