Vienne


20171023_131703Wat een sof is Vienne. Aangekondigd als een prachtige oude vestingstad van de Romeinen treffen we een rumoerige stad, eigenlijk volstrekt verpauperd, met hier en daar een prachtig Romaans monument. Kees is verukt van de prachtige monumenten waaronder een tempel van Augustus en Livia. Ik ben ontzet van de verpauperde stad en de mensen. Veel straten staan compleet leeg, wegen zijn opgebroken en slechts hier en daar zijn getuigenissen van herstel..Europese afvalsystemen worden geplaatst en een paar hypsters starten creatieve winkeltjes. We gaan de volgende ochtend snel weer weg😊20171023_183727

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s