Terug in Bunde……


Gistermiddag zijn we in een rit met wat pauzes, van Goncourt naar huis gereden. Een mooie rit met een herfstig zonnetje, door het vertrouwde landschap van o,a de Ardennen. Trui had al een paar dagen een gemene rugpijn, dus ik deed het rijwerk. Goedkoop tanken in Luxemburg natuurlijk, en verdorie weer in hetzelfde shit restaurant gelunched. Soep uit een zakje voor 4 euro.  Dit is echt de laatste keer. Ik had onze thuiskomst nog wel wat willen uitstellen, maar Trui wilde echt naar huis, afscheid nemen dus van ons zwervend bestaan……en van de zachte mediterane herfst. En we hebben een bezichtiging van een woning in Zutphen op de planning staan; dusook een goede reden om thuis te komen. Thuisgekomen bleek de accu van mijn auto leeg waardoor we de oprit niet opkonden. Meteen aan het werk dus, met de oplader, gelukkig lukte dat allemaal, en konden we de rommel gaan uitpakken die zich toch verzameld na 2 maanden. Ons huis lijkt ineens lachwekkend groot. We zijn zo gewend om ons strategisch te bewegen dat we eerst wat schuchter rondlopen. Maar inmiddels hebben we al bijgepraat met de buren, en vandaag al weer blad geruimd, de was gedaan, enz,  enz. Dinsdag volgende week alweer op stap naar Zutphen, om huizen te bekijken, gezellig samen met Cor en Marieke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s