Zutphen


We zijn dan wel weer terug uit Portugal, maar we camperen gewoon door, het leven is een doorlopend reisverslag. Gisterochtend vroeg naar Zutphen vertrokken, om huizen te bekijken samen met Cor en Marieke. We vertrokken een uur eerder dan gepland omdat de wekker nog op de zonertijd stond. De cp op de houtwal was erg goed bezet voor een doordeweekse dinsdag, maar we staan hier nu gezellig naast elkaar. Trui gidste ons met haar tomeloze liefde voor de stad gisteren en vandaag lopend en fietsend door de stad, en inmiddels hebben we al 3 huisjes bezichtigt. Cor en Marieke kijken positief kritisch met ons mee, en dat voelt erg goed!! Het is toch een enerverend proces, en het is echt fijn om dat met lieve vrienden te doen. Gisteravond in het filmhuis op de markt een film gezien over geitenhoedertjes in een desolaat Afghaans berglandschap. In de kelder daarna was er als toetje een jazzconcert met een trio van bugel en zang, trompet en piano. De bas en de drummer ontbraken, maar dat gaf toch een mooie uitgeklede sound, met de piano als ritmesectie, en de blazers als solist en orkest. Een heel gemeleerd publiek dat varieerde van dames en heren op leeftijd, jonge zestigers zoals wij, en zelfs enkele echte jongeren. Doodmoe maar voldaan onze alkoofjes ingerold……..IMG_20171101_192216

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s