Tussen Bunde en Zutphen!


Er is veel gebeurd sinds ons gezellige bezoek aan Zutphen 1 November met Cor en Marieke. Woensdag 8 november werden we gebeld door de makelaar die de nieuwbouw van project 1e Qwartier in Zutphen verkoopt, de 1e fase is al opgeleverd, de 2e fase was ook al verkocht, maar nu bleek dat kavel 6, een stadswoninkje van 100 m2 opnieuw beschikbaar! (Pikant detail: een aspirant koper wilde geen recht van overpad verlenen…gaf de optie op…En een week later toen wij tekenden wilde ze de optie terug…ongelooflijk veel spijt …Maar dat ging niet meer want wij waren verkocht😊). Inmiddels hebben we dat huisje dus gekocht! En morgen is ook al de 1e bezichtiging hier van ons huis in Bunde…….Al die woonprogramma’s op de tv maken de voorbereidingen voor bezichtigingen en fotosessies voor de verkoop tot een bizarre aangelegenheid. Leger dan leeg moet alles, zo onpersoonlijk mogelijk. Dat gaat bij ons niet lukken dus, wij hebben hier zojuist bijna 12 jaar GEWOOND …dus. Talloze mobiles zijn van de plafonds gehaald , vele verhuisdozen ingepakt, en alles waarbij we 11,5 jaar geleden uitgeput gestopt zijn met inrichten en afwerken is nu in 8 dagen met 12 uur per dag zwoegen geheel klaar! Alleen de trappen moeten nog bekleed en dat gaat volgende week gebeuren. Chappeau voor ons…Wij zijn een strak team!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s