Verkocht!


img_0803Woensdag 25 april gaan we ons huis in Bunde verlaten. De 23e komt de verhuizer. De akte van verkoop passeert dan, en de nieuwe bewoners, een jong gezin met twee kindertjes, trekt er dan in. En dan? Op pad met de camper? Ja dus, de inboedel in de opslag, alle abonnementen opgezegd. Posttechnisch wonen we dan in Bunde bij Sjaak en Janet. Op 14 juli hebben we kaartjes voor North Sea Jazz, dan moeten we dus echt terug zijn vanuit Spanje, Portugal, of waar we dan ook zijn. Bunde, Limburg achterlaten, met de mensen waar we erg veel van houden gaat echt wel pijn doen, pijn die we nu zo nu en dan al voelen, verandering is nooit makkelijk! Tegelijk lokt ook het avontuur van een doorstart naar een nieuw huisje, dat ergens rond de bouwvak (zo vaag doet de aannemer over de oplevering) klaar zal zijn, in de toch erg leuke stad Zutphen. En natuurlijk is echte vriendschap niet aan kilometers gebonden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s