1 april !


Nog 21 dagen en dan moet alles ingepakt klaarstaan. De verhuizer pikt alles op vanuit de kamers waar de dozen staan. De kunst pakken zij ook in en de kasten worden ook door de verhuizers  gedemonteerd evenals t bed

Ik worstel nogal met de planning. Aan de ene kant hebben wij veel opgeruimd en uitgeselecteerd en denk ik …”Het is zo gepiept”..Maar aan de ander kant vermoed ik, dat, om alles letterlijk leeg te krijgen, we nog wel even zoet zijn 😶.

We zijn bijna een maand ziek (maart) geweest en dat heeft er qua tijd wel ingehakt.  Sinds de laatste paar dagen voelen we ons weer energieker. Op de valreep van de griep toch nog een andere camper gekocht ! Een Hymer 644. Jammer dat we niet meer hebben kunnen bekijken door die rotgriep. Maar wat we bekeken hadden viel ook zo ontzettend tegen, dat we de lust niet hadden om 500 kilometer rond te rijden om daarna weer thuis te komen met een shitgevoel. Ongelooflijk hoe slordig en vies mensen met hun campers om weten te gaan.  Afgekloven houtwerk, in tape verbonden kapotte stoelen, door rook stinkende bekleding…tja. We merkten ook dat de prijsklasse die wij kunnen betalen zeer geliefd wordt. Dus weinig aanbod! We lezen immers ook dat de groep pensionada’s fors steigt en dat is de groeiende doelgroep die wil gaan camperen en dit instapniveau kiest. Tja, veel is aan t verschuiven. Zo zochten we voor Kees een mooie hybride fiets voor de campers. Niet te vinden! Natuurlijk heeft hij een grote maat maar bij drie fietsenmaker in Zutphen 0 fietsen! Bij navraag bleek dat vroeger een vijftiger nog een hybride fiets kocht en deze met 65 jaar voor een e-bike inruilde. Dat is niet meer. De hybride fiets wordt niet meer gekocht en dus is die tweedehandsmarkt volledig opgedroogd. Maar we hadden geluk. Er stond er een te koop (maat 65) in Nijmegen en die bleek heel mooi te zijn. Kees helemaal gelukkig☺. Op de terugweg van Zutphen naar Bunde opgehaald. In Zutphen hadden we een garage geregeld om de hoek bij ons nieuwe huis. Daar kunnen we gereedschap opslaan en andere zaken waarvan we denken deze nodig te hebben bij het  inrichten van ons huis.

Onze zoon Roeland vertoefd tijdelijk bij een vriendin aan de Albert Cuyp. En werkt in Utrecht. Hij zoekt ook een huis. Misschien redden we die verhuizing er ook nog bij 🙄🤓

En nu de paasdagen; Riek en Hans zijn langsgeweest. Afscheid nemen van onze plek en van Maastricht. Het wordt steeds “echter”.

Ik ga maar weer eens een dagje selecteren. Ongelooflijke hoeveelheid lakens, dekbedden  en handdoeken bijvoorbeeld.  Wat heb je nodig?! En natuurlijk houden we ook de voorraden eten over uit de bijkeuken. ! Naar de voedselbank?

Trui

 

 

 

 

 

2 gedachten over “1 april !

  1. He wat leuk! Een reactie..trouwens wel een lente- regentje al. We gaan er een mooi avontuur van maken samen op de as aerdenhout zutphen. Eens kijken hoe het leven er voor ons en jullie er over een jaar van nu eruitziet. Ik weet wel zeker dat het heel boeiend gaat worden, gr v kees & truu

    Like

  2. Lieve Trui en Cees, eindelijk de tijd in onze leen-camper (in de regen) om jullie leuke blog te lezen. Wat een toeval dat we ‘gelijk’ op gaan. Heerlijk om zo alles bij te kunnen houden!
    XX Ineke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s