Het Beton zit erin….


Broer Jan, van Trui woont in Zutphen, en maakt op ons verzoek zo nu en dan een foto, zodat we kunnen zien hoevhet staat met de bouw van ons huisje in Zutphen, en vandaag hebben we onze Rimor aan de kopers overgedragen, in Nijmegen. Bij het uitparkeren thuis eerst nog even het uiteinde van de kunstof koker op de werkbus van een buurman die ver uitstak,  eraf  gereden, schrik o schrik, geluid van brekend plastic, maar op de camper zat gelukkig  geen krasje.  Na de overdracht  met trui haar autootje fdozen met gereedschap en kleding voor de opslag naar zus Ina gebracht, die een mooie zolder heeft in haar gezellige huis in het centrum van Nijmegen. En tot slot de Hymer opgehaald in Echt bij Schipper. Daar bleek de net gemonteerde cruisecontrol niet te functioneren. Niet zo verwonderlijk toen we hoorden dat die tijdens het vervangen van de distributie op de brug was gemonteerd. Niet getest dus en niet ingeleerd. Toch hoeven we volgende week waarschijnlijk niet terug, want op weg naar Bunde deed ie het wel. Een veelbewogen dag, want op de terugweg van Echt meteen ons aanwinst voorgereden bij Cor en Marieke. De dingen, want dat zijn campers ook maar gewoon, worden ineens nog veel leuker als je de opwinding en het plezier kunt delen met vrienden! Morgen weer een dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s