Nog steeds op de Houtwal…


7 mei maandag,

Naast mij zit Ina die zojuist met Trui Zutphen heeft ‘gedaan’. Zij blijft vannacht logeren in ons riante logeerhefbed. Ik probeer haar te verleiden tot een gastcolum hier. We voelen ons met de dag meer thuis hier op de cp. Op de achtergrond zie je nog net onze sympathieke Zeeuwse buurman Gerrit, die verzonken is in een diepe siesta. Zo zie je hem trouwens niet vaak! Met  Gerrit en zijn lieve wederhelft Coby is er never a dul moment hier, want Gerrit beschikt over bijzondere sociale vaardigheden, en weet met iedereen in no time een sfeervol contact te leggen. We zien er gewoon tegenop om hier te vetrekken! Dat vertrek zal naar verwachting dan ook vrijdag pas plaats vinden want er moet nog een hooop gedaan. Vooral de planning van vloer, keuken, badkamer,enz moet nu geregeld worden met de leveranciers. Dat terwijl de opleverdatum van ons huis erg ongewis is, de boel ligt al een tijdje stil vanwege het chronische personeels gebrek in de bouw…..Hans was hier gisteren een dagje, leuk om hem te laten zien waar we straks gaan wonen! Samen hebben we heerlijk gewandeld, door Zutphen en gelunched bij het volkshuis. Hier voor de camper is het defile van ganzenechtparen met meestal 4 kleintjes, en overal in Zutphen zie je ook ganze gezinnetjes, daar kan de natuurlijke vijand Vos niet tegenop, een plaag dus, maar wel een leuke!img_20180507_165427-1372916644.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s