Het dak gaat erop!


Vannochtend even lang de bouwplaats gefietst. Een verhitte bouwvakker vertelde me dat de kraan nu neer gezet gaat worden, wat net kan gezien de krappe ruimte. Maandag dan het casco van huis 1, en tegen donderdag is ons huis  nr 3 aan de beurt, anderhalve dag per huis dus vanaf de fundering tot het dak. Ik hoop dat het wat koeler is tegen die tijd. Erg verleidelijk om dan toch nog hier te blijven tot het zover is!

Vanmiddag hoorden we tot onze verassing van Marieke van het keukenbedrijf in Apeldoorn, dat ons huis al in week 31 opgeleverd gaat worden, dat is dus al eind juli!😊

Na een autorit vol files (na de gansjes en het groene gras op de cp in Zutphen is Amsterdam kleurrijk maar wel overrompelend) zijn we nu in Amsterdam bij Roeland aan de Wittekade voor het lossen van de laatste verhuisdozen. De tuin die volledig verwilderd was ziet er alweer beter uit.img_20180508_181026-1404481848.jpg

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s