Noorse Esdoorn


We kijken straks vanuit ons stads-achtertuintje uit op een grote Noorse Esdoorn, ik kon vandaag even het bouw terrein op, en nam een plukje blad mee met daaraan een trosje van die mooie aerodynamische zaden, met aan weerskanten twee vleugeltjes. Met behulp van het web wisten we snel de soortnaam. De wilg die hier op de cp staat lanceert een zaadje met een vleugeltje, wonderlijk toch….img_20180509_153213-1787654285.jpg20180509_151809.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s