La Marina Elche, (na regen komt……?)


Vannacht regende en woei het heftig, en en er lagen s’ochtends grote plassen water rond de camper. Het ontbijt werd opgeleukt met beelden van onze buurmannen die de een na de ander ergens midden op het aangrenzende terrein besmuikt hun wc tank leegden….Bovendien was het vochtig, koud en donker. Dus zijn we richting Alicante vertrokken, zo’n 160 km vererop. Door de festiviteiten waren in Cullera veel wegen afgesloten, en het duurde even voor we de stad uit waren. Dankzij de A7 roetsten we comfortabel door het toch wel bergachtige landschap, in de laaggelegen delen glanzen rijstvelden, die soms felgroen oplichten, en hogerop is het landschap overal gestofeerd met uitgestrekte frisgroene citrusvelden. Na een mislukt geimproviseerd stadsbezoekje onderweg, zijn we hier geland op een buitengewoon toffe gedoogplaats met aan een kant het leuke strand, met een restaurantje, en aan de andere kant een parkje met mooie eucalyptusbomen. Over twee weken, vertelde een van de camperaars ons, is het afgelopen met gedogen want dan begint het seizoen. De zon schijnt, het is 26 C, het zeewater is heel zwembaar, heerlijk!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s