Cartagena


We zijn gisteren aangekomen in Cartagena, een grote kustplaats die door de Cartagers is gesticht, minder dan 300 jr bc, en al snel door de Romeinen werd overgenomen. We staan op een cp bij een shell tankstation, betrekkelijk rustig en veilig, en met vers stokbrood! met stroom en water op fietsafstand  naar de stad, bijna de hele route via fietspaden! Het werd ook tijd voor een echte cp, gezien de lege watertank en de volle “andere” tanks. We hadden een heerlijke dag in Cartagena gisteren, lekker door de ongepolijste stad gedwaald, resten gezien van de Romeinse nederzetting, en Trui is naar de kapper geweest. We hebben net besloten om nog een dag te blijven. 20180606_140705.jpg20180605_151541.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s