La Puebla de Cazalla


Na een uurtje lekker van de zon en de berglucht genieten op de parking van Cortes y Graena, vertrokken voor een rit van 202 km naar Osuna, een stadje voorbij Granada. Een mooie rit over een bijna lege snelweg door het betoverende landschap van de Siera Nevada. Wat een panorama van wolkenschaduwen over de bergen, die het licht en de kleuren steeds veranderen. Dan weer zien we een heuse western filmset liggen, waar de good bad en the ugly zo kan zijn opgenomen, en dan weer worden we omgeven door eindeloze olijfboomplantages. Dit landschap verveeld geen moment.

Osuna blijkt een aardig en erg wit (zonnebril noodzakelijk) stadje, waar een serene rust heerst. We wandelen wat, drinken wat, maken de toilettank eens flink schoon op de cp, en rijden dan 20 km door naar het ook al zioo intens witte dorpje La Puebla, waar ze aan de voet van het dorp een flashing, betonnen cp hebben aangelegd met douches, per plek een water en elektra voorziening, en dat alles gratis! Ongelooflijk maar waar. De was gedaan, Trui heeft onovertroffen lekker gekookt, en nu kijken we dankzij Tholen en Everdien naar het nieuws over de ontmoeting van Trump en Kim vannacht, het leven is alweer bijna ondraaglijk mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s