Van Caminha, via Carveiro naar Spanje: Portecelo


img_20180630_155724-377095971.jpgZojuist geland na een ritje van 38 km vanuit Carveira, dat meer landinwaarts, nog aan de Minho ligt, en waar we de nacht doorgebracht hebben, voorafgegaan door een leuke avond, met een dansvoorstelling van allerlei Portugese en Spaanse amateur ensembles, begeleid door een werkelijk waanzinnige geluidsinstallatie, met volume dat garant stond voor gehoorbeschadiging. Nietmin erg gezellig! Vannochtend dus de brug over de Minho rivier genomen, die de grens vormt tussen Portugal en Spanje.  We staan nu op een kleine hoge rotspunt, met een wijds uitzicht op de atlantische oceaan, het is zelfs geen parking en er is niets van bewoning in de buurt, het is zo mooi dat we hier willen overnachten. We gaan ontdekken of dat is toegestaan…….(ja dus, een heel rustige nacht gehad, behalve dat het erg regende en hard begon te waaien, regen in de camper is op zich niet erg, alleen snachts is de herrie ophet dak wel eens  storend)img_20180630_213800-593101694.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s