Parking de Puerto Deportivo, Camarinas


img_1942img_1893img_1889img_1940img_1945Weersomslag trof ons bij het ontwaken vannochtend, de zon verschuilt zich achter wind en wolken. Trui haar gezicht vertoont nu toch wel behoorlijke schade, een blauw oog en een blauw jukbeen en over haar hele lijf blauwe plekken, bont en blauw dus. Wellicht ook een lichte hersenschudding door de klappen op haar hoofd. Heel rustig aan dus voorlopig.  We moesten wel verkassen vannochtend, we namen drie parkeerplaatsen in beslag, en omdat aan strand een enorm lange tafel werd opgezet door een cateringbedrijf vanwege een groot feest dat blijkbaar vanmiddag opstart.  Wij werden door een dame van het feest commitee  verwijtend gesommeerd  om de camper kops te parkeren, We hebben daar geen zin in vanwege de diepe greppel en de beperkte ruime, en zijn na het servicen door gereden naar de jachthaven van het plaatsje Camarinas 2,5 km verderop. Er schijnt hier een wasmachine te zijn, wat hoognodig is inmiddels.

img_1888

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s