Foz, Atalaia Camper Park


Na 160 km comfortabele snelweg, staan we nu op de CP aan de doorlopende weg te Foz, een CP die gewaardeerd wordt met een 9,3 op de NKC app. Tsja oogverblindend beton, stroom, wasmachines, een aardige beheerder, aan een desolate doorgaande kustweg, dat dan wel weer. Alles wat een camperaar zich kan wensen staat er steeds bij de referenties. Volmaakte plaats. Maar verleden jaar september zagen we het, en reden we snel door, geschrokken van de treurigheid. Pas toen we de snelweg afrit pakten zagen we: hier reden we eerder. Maar de was is wel gedaan. De poepdoos geleegd. En dit stukje is er dankzij de CP wifi, en straks maar 4 min lopen naar het mooie strand……Inmiddels besloten om nog maar een nachtje te blijven, Gisternamiddag was het  voor het eerst weer goed zwemmen vanaf het vlakbij gelegen strand. Het atlantische water had de goede temperatuur, en de golven waren niet te hoog, bovendien was het een ouderwets gezellige stranddrukte, met spelende kindjes, en, ook altijd leuk om te zien, daardoor ook spelende ouders, opa’s en oma’s!     We zijn nu zo’n 2,5 maand onderweg, en we gaan dus binnen het tijdsbestek van een jaar meer dan een half jaar in de camper doorbrengen. Beiden hebben we zo onze moeilijke momenten, waarin we ons oude leventje, met werk, vrienden, buren en familie even erg missen. Even live bijpraten met Sjaak of Henk is er niet bij, en Roeland, Tanja, Sjoerd en Kasper even knuffelen ook niet, enz, enz, enz……Gelukkig vervagen al die verdrietjes weer snel wanneer we s’ ochtends de camper starten en weer een nieuw avontuur tegemoet rijden, en hand in hand een prachtige stad doorwandelen, aardige medecamperaars ontmoeten, ons verslagje schrijven, en leuke reacties ontvangen!

img_1975
Strandleven bij Foz met distantie
img_1978
“Ons” strand
img_1977
Senioren- strandleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s