CP Uharte Arakil


A4C92ACB-E7F2-46D3-BC86-7BFDED862A42
Onderweg naar Uharte

B5C84ADB-B5E3-47E1-9281-810B68CA986C

8380B1DC-5EAA-474B-A59D-36E1B00EDE01
Uitzicht vanaf cp Uharte
244A6525-C0D3-4C23-B6FD-D286ED6AA93E
Cp Uharte

Heerlijk in de natuur. Roofvogels cirkelen boven ons hoofd. De vogels zijn echt groot; ze hebben ‘grote vingers’ aan de uiteinden van de vleugels; we gokken op een adelaar! We nemen even een flinke pauze van grote steden besluiten we; maar als we in de ochtend wakker worden doet de terugslagklep van de pomp het niet meer waardoor er geen water uit de kraan komt. De pomp is wel in orde. Dus vandaag behelpen met een ‘gewone tank’ op het aanrecht en morgen toch door richting Pamplona naar een zaak voor camperspullen. Kees doet veel zoekwerk en het lukt zo’n zaak te vinden. Bij het nabellen om te vragen of het onderdeel op voorraad is begrijpt hij van wel.  In het Spaans werd wat gelachen en sisi gezegd. Veel later valt bij Kees het kwartje! Hij begrijpt dat de man zijn vraag op het Internet had gelezen en waarschijnlijk daarom moest lachen. Dat Spaans is wel een dingetje.  Het gaat steeds beter; ik begin het te volgen,  maar de mensen praten zo verdomd snel. Op zoek naar water trof ik een vrouw. Zij zag me naar de watertap lopen die alleen bruikbaar bleek met een jetton. En na wat heen en weer gepraat begreep ik dat er bij het zwembad,  waar we naast staan, een gratis tap is. Ze vertelde dat dat bij iedere picknicplaats in Spanje wel voorhanden is om eten te wassen en later ook je handen. Ook wees ze op een mooie bbq plaats. Helaas bbq’en wij niet veel. ..we eten zo weinig vlees dat dat de moeite niet waard is. Behalve af en toe een visje! Dat dan weer wel, want dat ruikt zo in de camper.  Bij het afscheid wisselden we nog uit dat ik in de camper woon. En zij wees me erop dat je met het ticket in het zwembad mocht om te douchen. Zwemmen vereist de aanschaf van een kaartje. Dat kost trouwens 7 euro ..Best veel geld vinden wij, vooral als je met een stel kinderen bent. Het is er ook erg stil terwijl het een erg groot bad is met een super grote zonneweide! Vandaag is het weer kijkdag bij het Eerste Qwartier in Zutphen. Stiekem ben ik toch weer benieuwd of daar nog nieuws uit komt.

We gaan vandaag heerlijk zwemmen…Wat een luxe! Net nu het hier 31o wordt! En daarna lekker lezen en staren naar de bergen en de weidsheid van dit heerlijke landschap!!

Voor morgen hebben we besloten om die klep te kopen en dan Door te treķken de Pyreneeën in. Een CP midden tussen de koeien en de wilde paarden aan een meer. 🤗

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s