Zutphen! Ons nieuwe thuis!


We zijn er. Als vanouds, op de Houtwal.  Na de gezellige dag bij Sjaak en Janet: dat was een warm thuiskomen! Waar we echt van genieten!

We gaan hopenlijk de laatste 2 maanden camperen in. Het gaat goed met af en toe een uitschieter, maar goed. Het is anders dan een reis; we zitten in de wachtstand en tegelijkertijd moeten we ook veel voorbereiden. De muren, de vloeren boven, kasten in woon- en slaapkamers en hoe richten we de keuken verder in?! Eerst gaan we linea recta naar ons toekomstig  huis! Het is mooi weer en Kees kan niet wachten; dus mars! We zijn er verheugd over! De bouw ziet er goed uit en het is een nette bouwplaats. En we hebben geluk; een jonge gast die op de bouwplaats bezig is laat ons toe.  We kunnen niet in het huis maar wel tot aan het huis! B8E6FC57-780D-4180-8638-2C380CABE583FA52E104-DD51-4F80-9E5B-CACB7F322336BC9C22FA-3AF3-4C2B-BB83-4AA84DE5984BBij het huis zien we dat de boom een bijzondere werking heeft; het lijkt of we in een park wonen. We besluiten voorzichtig met de boom te zijn en wat ons betreft de seizoenen een beetje af te wachten.

Blij gaan we verder Zutphen in en s’avonds eten we een hapje bij de Wijnhuistoren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s