Scharrelen…..


Artifort eettafel gescoord bij  Cilo meubeldesignwinkel in Zutphen

 

image
Zullen we die bank ook doen?

 

 

Net kaartjes gekocht voor de try-out van Macbeth, van toneelgroep Maastricht, met Huub Stapel, in de Hanzehof eind deze maand, samen met Trui en Ina! Leuk! En dan verhuizen we vanmiddag met auto en camper van de Houtwal naar de boerderij CP in Voorst, op 7 km van Zutphen. Gisteren zijn we al even wezen kijken. Er stond een grote helse, verrijdbare roestvrij stalen machine opgesteld waar je je appelen in kon werpen, en die d.m.v extractie onder hoge druk appelsap produceerd. Ook is ook een kleine bio- boerderij winkel waar je betaalbaar allerlei producten kunt kopen…….We zijn benieuwd naar onze voorlopige residentie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s