Het is dinsdag 25 september!


Wat een petdag gisteren! De combinatie van regen en kou tot half oktober in de camper om de oplevering af te wachten was niet prettig! En nu wordt dat weer vier weken verdaagd VOORLOPIG  !! Vanaf 19 november kunnen huizen worden opgeleverd…mits de Nutsbedrijven hun werk doen! Zij verzaken nu en dat veroorzaakt minimaal vier weken vertraging! Monopolisten in Nederland. Niets aan te doen. De ‘app’ van de toekomstige bewoners roert zich onmiddellijk.  Zeker drie buurtjes hebben tijdelijke huisvesting tot half oktober en moeten weer op zoek naar nieuwe verblijfplaatsen. Planningen van keukens, vloeren leggen, spacken,  en  verven moeten weer omgegooid worden! Wij zijn teleurgesteld maar lezen opnieuw ook in de folder dat de bouw 8 maanden duurt (gemiddeld) na het storten van de vloeren. Daar zijn we nog lang niet….En we weten ook dat de kosten voor Hegeman ( Bouwbedrijf) hoger worden met verstrijken van tijd: bouwmaterialen en bouwvakkers worden steeds duurder. Dus we hebben toch wel een gedeeld belang. Wij denken na deze eerste afmelding van de Nutsbedrijven dit niet snel nogmaals gebeurd. Dus maakt Kees een planning waarbij het eruit gaat zien dat de verhuiswagen rond 10 december voor kan rijden!!  Dit is de eerste planning die we maken …rustig afgewacht🤗🤗🤗 tot nu toe. Tegelijkertijd willen we niet veel langer zitten navelstaren op die opleverdatum. We gaan een aantal noodzakelijke zaken nog doen en willen dan een paar weken de zon weer opzoeken. De tijd wordt dan veel aangenamer ingevuld en dat ontspant.  Vandaag was een bezoek aan zoonlief gepland! Deze bezige bij heeft nooit tijd ook niet voor ons en wij vonden het welletjes. We moesten hem even vasthouden en ruiken! Gelukkig rijden we nu in een ruim uur naar Amsterdam; heerlijk! Roel komt iets later aan en we hebben een lekkere lunch gedeeld. We zien dat hij zijn huis gezellig en proper heeft ingericht met leuke nieuwe spullen die de leefbaarheid en de gezelligheid goed doet! Zijn nieuwe poes, Maya, is een beetje schuchter maar ze is een prachtige cyperse kat en nog een jong meisje van slechts 1 jaar jong!! Daarna nemen we een lekkere koffie op de hoek. De buurt in West is gezellig; bijkans een dorpsgevoel.  Echt dichtbij de Westergasfabriek dat in een mooie groene omgeving ligt. Na 2.5 uur is het goed geweest en gaan we weer naar Voorst. Intussen, tijdens de autorit naar huis,  regent het voorstellen van websites binnen op beider  telefoons! Zoonlief scout mee naar een mooie wandkast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s