Giethoorn


Na consumptie van de miskende appel, zijn we vertrokken naar Giethoorn, pootjes indraaien, stekker eruit, gaskraan dicht, ebikes ingeladen,  met dit mooie weer voelen we ons uitgedaagd om iets te ondernemen! Op naar Giethoorn, eindelijk. Ja eindelijk want dit is een van de (vele) plaatsen in ons landje waar ik nog niet geweest ben.  Trui wel lang geleden, maar die weet er weinig meer van.

En het was geen teleurstelling Giethoorn. Het prachtige licht van deze herfstdagen! En al dat water dat spiegelt en schittert, en die overvoed van organisch ogende  Boederijtjes  in een lange rij aan watertjes gelegen, die zich verschuilen achter schattige houten bruggetjes. We huurden,net als de vele genietende aziaten natuurlijk een bootje met een fluistermotor voor een rondje file varen door het dorp en een stukje open water  erachter.07982B19-DB0E-437F-BEA1-DFF1578BE010999CE468-AB02-4F48-9FD3-007CC233D5252510492F-C892-4371-82DD-F441D1A6090E1C4F2E05-CCC0-4CFF-9D2B-066C7CDFB11B

De volgende dag dan op de fiets van Giethoorn naar Blokzijl, volgens de VVV gingen duizenden ons voor. Een gelukzalig rondje van 40 km fietsen dat 7 km voor het einde abrupt afliep wegens een lekke band van Trui. Ik op de fiets door naar de CP, de camper rijklaar gemaakt en op naar de Trui om de fiets ( en haar natuurlijk) op te halen. Dat ging allemaal prima, maarrrr, net toen de camper weer helemaal stond, bleek haar rugzak daar nog te staan met alles erop en eraan, hup, opnieuw rijklaar gemaakt en weer terug, en gelukkig stond ie daar nog te wachten op een bankje aan de weg, eind goed al goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s