Maastricht VV


Afgelopen donderdag vertrokken naar Maastricht en Bunde o.a. voor het aanvragen van een paspoort, dat op geheimzinnige wijze tijdens de reis is verdwenen. Voor vertrek gaan we nog even bij ons huisje in aanbouw kijken! De vloer voor de appartementen achter ons huis is al bijna gestort! Eerst logeerden we 2 nachten heel genoeglijk bij Henk en Vera, in hun leuke huisje aan de rand van Maastricht, en aansluitend nog een nachtje bij Sjaak en Janet, wat ook echt weer een gevoel van thuiskomen was. Net als Sjaak en Janet willen we Henk en Vera voor geen goud missen door ons  verhuisavontuur! Het is wel verwarrend om weer terug te zijn in Limburg, het roept gemengde gevoelens op, ergens tussen heimwee, en ook een tikje geamputeerd zijn van de fijne dingen en alle herinneringen die hier liggen van 40 jaar lief en leed. We genieten van een prachtige herfstwandeling op de Pietersberg, en drinken  een biertje op een Maastrichts terras. De avond met Sjaak en Janet laten een gevoel achter van verbondenheid, de gesprekken aan tafel zijn als vanouds vlammend en gaan echt over onze levens en alles wat zich daarin afspeelt, het doet ons goed om dat te delen! Ik ga er zo in op dat ik vergeet om een foto te maken……..We brengen Janet op de terugweg nog naar station Zutphen, waar ze op de trein stapt op weg naar vrienden in Groningen, en op de terugweg naar de boerderij staan er zulke mooie zwarte stieren in de wei in de ondergaande zon! Hier op de camperplaats bij de boer is het toch een beetje thuiskomen!

img_3695
achterzijde van ons huis, met in de tuin nog een berg aarde
img_3649
Betonvlechten op de appartementsvloer
img_3681
In het voormalige leger des heils gebouw aan de Boschstraat Maastricht, is nu net een hotel geopend, in de Bar hangt een mooie Calder, die de eigenaar in Parijs heeft gekocht!
img_3671
Zojuist gesloopt! Roelands voormalige woonplek naast de brandweerkazerne in Maastricht
img_3684
Wandeling Markt Maastricht
img_3697
Wandeling Pietersberg
img_3691
De stieren op de terugweg naar Voorst
img_3689
Biertje met Henk en Vera op het terras voor de Dominicaner kerk- boekhandel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s