Yes!


Iedere dag gaan we even kijken op de bouwplaats aan de Melatensteeg. Vandaag was het spannend, en ja hoor, Het Nutsbedrijf had de hele straat voor ons huis opengegraven en was druk doende om de energieleidingen aan te leggen naar onze voordeur. Dat betekent dat de eeste schouw op maandag 5 November doorgaat, en de oplevering op 19 November ook, he he. img_3862

img_3764
In Voorst heeft Circus Renz haar tenten opgezet. Tussen de koeien staan nu ineens kamelen in de wei!

Jahaaa! Ons leven hier bij de boerderij de Kolke bruist er lustig op los, hoewel het hier soms angstaanjagend rustig is nu we hier moederziel alleen staan midden in het weiland. Geen normale camperaar waagt zich hier nog, nu het natte blad je om de oren waait, en de wagen zachtjes waggelt in de vlagende herfstwind. Gelukkig blijkt de Hymer dus echt wintervast, en is het binnen gezellig warm chillen. Een beetje moe van het langs elkaar heen schuiven, nu we aangewezen zijn op een paar vierkante meter, hebben we heel soms even wat territoriale iritatietjes. Maar dat lossen we op door leuke dingen te doen en op stap te gaan in de regio. Vandaag bijvoorbeeld naar het nieuwe, net geopende Staring museumpje in Almen. Helaas was de museumkaart nog niet geldig en betaalden we samen 15 euro entree. Een mooi gebouw hoor, en met tableau’s met gedichten van Staring, maar echt spannend was het allemal niet. Starings gedichten zijn ook wel erg 19e eeuws romantisch, en komen pas tot leven wanneer je ze hardop leest……We snappen wel dat de Starings generatie na generatie terugkeerden naar dit stukje Nederland.  Gisteren zijn we samen met Tiny naar de Fundatie in Zwolle geweest om daar te genieten van de beelden van Giacometti en Chadwick, wat een feest!

Morgen op en neer naar Bunde voor bezoek aan de huisarts…tsja, zolang we niet ingeschreven staan als Zutphens burger willen de huisartsen ons hier niet behandelen?! En Trui heeft nog steeds een dikke, warme knie, ondanks een 10 daagse antibiotica kuur. Verder de griepprik ondergaan, de post ophalen bij de nieuwe bewoners van ons oude huis, en mijn nieuwe paspoort bij het Gemeentehuis…….Wat een leven……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s