HOERA!!!


De oplevering is achter de rug! Samen met de uitvoerder en een bouwkundige van Ver. Eigen Huis hebben we de hele woning van zolder tot tuin tegen het licht gehouden. Op wat kleinere zaken na, die komende week bijgewerkt worden, was de oplevering een succes.  Wel veel geleerd over de werking van van alles en nog wat. En het vloer verwarmingsprotocol ook meteen op kunnen starten. Ik moest het helaas alleen doen want Trui werd vannacht serieus ziek. Extreme buikloop, overgeven, ze kan letterlijk helemaal niets. Echt heel naar want we hebben samen echt uitgekeken naar dit moment! Maar………Net toen ik bij onze voordeur aankwam fietste Joop door de Melatensteeg, onderweg naar de fitness. Joop stapte af, en is toen het hele proces van oplevering meegelopen, wat echt fijn was! Ondertussen hebben de spackers die deze week het hele huis komen spuiten, hun komst zomaar twee dagen uitgeschoven. Welkom in de bouw! Gelukkig heb ik in de planning wat “slack” opgenomen om in zo’n geval een kettingreactie te voorkomen….

Joop
Eigenhuis aan het keuren
De sleutels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s