PH 5


De Spacker heeft pauze, de eerste laag zit erop

Vandaag weer op stap geweest in Zutphen, toch ook wel een beetje op de loop voor de steeds kleiner lijkende ruimte in onze camper. Iedere dag dus er op uit, gisteren leuke ontmoetingen met Germa, een oude school vriendin van Trui uit Zutphen, en met Albert en Irene, nieuwe  mede bewoners van om de hoek, waar we een heel genoeglijk contact mee hebben. Vandaag even naar ons huisje in de Melatensteeg waar we nu elke dag zijn, en waar de spacker nu eindelijk, 2 dagen te laat! begonnen is met het spuiten van de muren- eerst een dag afplakken, gisteren de eerste laag wit spuiten, en maandag dan de 2e en definitieve laag, Wit ziet het er toch al anders uit, maar ik zal blij zijn als we de zaak kunnen “unwrappen” Morgen komen Tanja en Gerald langs met de Jongens! Helaas is alles dan dichtgeplakt, en kan Casper zijn primeur van de eerste douche nog niet  consumeren…..Afijn, op wandeltocht door Zutphen hebben we deze keer onze nieuwe eettafel lamp gescoord. Twee hele aardige vrouwen hadden in de Laarstraat een piepkleine pop up store opgezet voor slechts 2 dagen.  Alle vintage spullen hadden ze bijeengesprokkeld op hun jaarlijkse tocht van een week door Denemarken. Daar hing ie dan te stralen in de etalage, de bloedmooie Poulsen PH 5. Eerst even een tosti eten bij het volkshuis, we proberen nooit helemaal op impuls te kopen. Even surfen op de Poulsen PH 5 op marktplaats, en toen was het meteen duidelijk, kopen! Er was al een dame onderweg die een bod had gedaan, en net toen de koop met ons gesloten was rende er nog een koper hijgend naar binnen……Oh wat zal ie mooi staan boven onze Artifort circle tafel. (die ovaal is) Ja, ook nu is “geluk nog heel gewoon”.

Germa op “huisbezoek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s