Grond onder onze voeten!


Onze bodem

Na een uitstel van 2 dagen, wegens ziekte, is tegelman Ibrahim begonnen met het leggen van onze vloer. Die ligt er nu, na twee dagen, helemaal in en maandag a.s. wordt ie gevoegd en afgekit. Het plan om de vloertegels door te laten lopen over de wand onder het keukenraam hebben we vannochtend nog net op tijd laten vallen. Het was een hele klus omdat de ondervloer verre van vlak was….Onze buurvrouw, Manon is vandaag al verhuisd! Ondanks de hectiek heeft ze onze Ibrahim toch nog zorgzaam voorzien van koffie vannochtend! Waarvoor natuurlijk dank! !

Het is zo spannend…is de kleur wat we er van verwachten??? Komt het geheel.een beetje mooi uit?  De gordijnen zijn gisteren opgehaald en liggen veilig in het huis van broerlief Jan. Best een fors gewicht aan stof. Ze zijn beiden afgewerkt met een lichtwerende stof aan de rugzijde. Eigenlijk dubbel dus. Na het voegen gaan we verder met de keuken. Ook zo spannend weer. We zien bij de buurtjes hier en daar ook mooie zaken ontstaan. De keuken van Manon wordt prachtig en de laminaatvloer bij Ireen is schitterend op de beide etages. Vandaag had ik een werkdag. Een gezellige drukke dag met een matige verkoop. Het moet maar passen zeg ik dan altijd! En een heel gezellig bezoekje van jeugdvrienden Germa!  Altijd gezellig! 

Wordt het wat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s