We zijn er bijna…


Alles staat nu in het teken van het klaarmaken van ’t huis! Nadat de vloer gelegd was kwam de keuken. Die werd snel en goed gemonteerd..we zijn er erg tevreden over. Afwerken moet nog wel en de inductieplaat bevalt mij niet. Wij hadden uiteindelijk gekozen voor een vijfpits inductieplaat en krijgen een vierpits. Ons charmante meisje van de keukenspeciaalzaak had de zoveelste vergissing gemaakt; ze had ons een keramische plaat laten uitkiezen. Tijdens de reis in het voorjaar belde ze hierover en erkende haar vergissing. Ze zou het rechtzetten met een andere plaat voor inductie. Maar helaas; dat komt niet uit. Maar weer bellen. En toen kwam het laminaat. We wisten dat zij dat niet zouden bezorgen op de etages. Dus zelf sjouwen. Buuf Irene had aangegeven te willen helpen en ze kwam juist op tijd. Met z’n drieën ging het redelijk goed. We voelen allemaal dat we niet de jongsten zijn! Dan komt de volgende dag de legploeg. In 5 uur lag alles op zn plaats! Op een trapplint na en het doorstaan van een inmense pen etrante lijfgeur na!! Uren luchten! De gordijnrails zijn prachtig gemonteerd door neef Mike. Samen met broer Jan gemonteerd. En de gordijnen hangen er al beneden in de woonkamer. En wat een pak gordijnen is dat geworden en ze lijken aan de korte kant….. Maar afwachten; eerst uithangen. De gordijnen voor de slaapkamer zijn ook klaar, maar daar moet eerst de oorlog gewonnen worden met een gigantische kledingkast van Ikea. Wat een klus en een gevecht met die 500 kilo wegennde partij dozen. Het begon al met de levering. De chauffeurs waren niet bereid de pakken naar boven te dragen terwijl we dit nadrukkelijk hadden aangegeven en het zou volgens hun niet op hun bestelbon staan! En de mannen waren volkomen gedissocieerd;  met andere woorden het interesseerde ze geen ruk! Bellen heeft geen zin weet ik uit ervaring! Je krijgt ze niet aan de lijn!  15 minuten wachten en nog geen contact! Maar Marieke bestreed dit ook uit ervaring…45 minuten moet je het volhouden dan komt t goed! Wat waren we blij met de hulp van Mike en Jan!!  En wat waren we blij met de hulp ook van vriend Sjaak en zondag  van Cor en Marieke die de Billy’s van de studeer/werkkamer voor hun relekening namen en ons van een heerlijke soep lieten smullen!  Zo fijn.dat die kasten er staan..Want dan kunnen we uitpakken en inruimen. De kledingkast moet morgen af en broer Jan was toch weer bereid te komen helpen. Want mijn assistentie leverde niet veel op. Ik ben echt vreselijk onhandig en probeer dat wel met koffie, thee en koek en broodjes te compenseren maar toch…😑 Samen maken we de basis van de kledingkast af met het monteren van de rails voor de schuifdeuren….Mijn maatje is toch wel een hele optimistische doorzetter. Alles kraakt, ook bij hem, maar niet stuk te krijgen, want verheugd zich ook zo op onze nieuwe woonstee!! Het carillion verwelkomt ons dagelijks! En dan weer naar huis; de camper. Restje hutspot met een rookworst en appelmoes….We wonen er nu bijna 8 maanden…Toch het gevoel dat we weer verhuizen.  We gaan ons kleine huisje goed poetsen en mooi achter laten straks in de stalling. Het was goed toeven en ze heeft ons geen moment in de steek gelaten. Je weet niet half hoe waardevol dat is!! WIJ INMIDDELS WEL😊

Sjaak monstert dezojuist gemonteerde pax kasten
Cor. Monteert billy’s

Een gedachte over “We zijn er bijna…

  1. Lieve Trui en Kees,
    Eindelijk van camper naar (nieuw)huis!
    Spannende fase succesvol afgerond zo te lezen en te zien. Nu kan het inwonen en wennen echt beginnen. Veel geluk in jullie nieuwe stek. We komen graag eens een kijkje nemen als jullie wat op orde zijn.
    Rutger en Riet

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s