Even afstand……..


Tussen onze verhuizing van de camperplaats in Voorst, op 11 december 2018 naar deMelatensteeg 19 in Zutphen is een boel gebeurt! En inmiddels is het alweer volop voorjaar, vandaag zagen we op onze eerste echte voorjaars- fietstocht ook Mathijs van Nieuwkerk in Almen bij de hoofdige boer genieten van een pilsje in het zonnetje, een mooie landingsplaats trouwens! waar de koffie met appeltaart prima smaakte. Ons pleintje hier met 7 erg aardige buren ontwikkeld zich tot een heuse community! Buurvrouw Annelies, van een aangrenzende tuin van de Laarstraat, heeft genereus een deel van haar schuur beschikbaar gesteld als buurt- fietsenstalling, en Kees en buurjongen David hebben met een kleine verbouwing alles bruikbaar en toegankelijk gemaakt. Er gaat dankzij Annelies zelfs een heuse kleine buurttuin ingericht worden. Met Albert en Irene zijn we al echt bevriend geraakt, en dat ervaren we zonder overdrijving echt als een geschenk. Over de andere 6 buurtjes zijn we ook erg te spreken, we hebben samen al heel wat leuke momenten gehad. De plantjes schieten de grond uit in ons piepkleine tuintje, de trappen staan blinkend in de verf. Het is tijd voor even wat afstand na zoveel focus op inrichten en inburgeren! Ergens deze week vertrekken we dus voor een paar weken richting Italië, om daar eerst de biënnale te bezoeken in Venetie, en daarna de Marche streek en eventueel Apulia te verkennen, voor einde juni moeten we dan weer terug zijn voor het mannen- kampeer weekend!

Een gedachte over “Even afstand……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s