Bad Camberg


Bijna waren we toch weer thuisgebleven: gisteravond zaten we gezellig bij Irene en Albert afscheid te nemen, toen Hans midden in een koortsstuip klappertandend belde vanuit Gouda! Snel dus de huisartsenpost gebeld daar en een half uur later werd Hans opgehaald, per ambulance. Acute ontsteking door een getrokken kies, met hoge koorts, met risico voor het hart… Pffff, uiteindelijk goed afgelopen hij is nu weer thuis na slapeloos nachtje aan het antibiotica infuus in het ziekenhuis..Dus toch eindelijk maar vertrokken, vanaf de Houtwal, na afscheid van Gerrit uit Zeeland die we daar al lang tegenkomen. 18 juni gaat hij onder het mes voor het verwijderen van een tumor bij z’n nier. Slopend dat wachten, maar Gerrit gaat het vast redden al was het maar op karakter en humor!!

Wij zijn na een hectische rit door het Ruhrgebied geland op de prima cp van het leuke vakwerk stadje Bad Camberg, de schnitzel smaakte daar prima! Morgen weer een dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s