Van Müllheim naar Como


Etappe 2 & 3: van Bad Camberg naar Müllheim en van Müllheim naar Como. In Müllheim, in het Zwarte woud, stonden we op wandelafstand van het sjieke stadje Bad Camberg op een rustige groene gratis CP. Het blijkt een oud historisch welness oord gesticht in de tijd dat de Oraniën heer en meester waren en zich vermaakten in dit heerlijke kuuroord. Een mede bezoeker vertelde dat hier ook de mooiste witte wijnen vandaan komen vanwege het unieke klimaat oogsten zeieder jaar al eeuwen lang super lekkere wijnen. Heerlijk gewandeld in het kuuroordpark met de meest prachtige bomen, waaronder grote Sequoia’s.

Veel puisant rijke Duitsers rijden in dure automobielen verder…van sommige merken nog ooit gehoord! Vanochtend dus welgemoed weer een stukje van ca. 340 km gereden, door de Gotthard tunnel, en nu…… Geland in Bella Italië, vlak bij Como. De Duitse autobahn gaan we trouwens voortaan echt vermijden, wat een hectiek, met die eindeloze collonnes van vrachtwagens…..en opengebroken wegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s