Gradara


Wat een bijzonder stadje.. Wij dachten een kasteel. Maar ’t bleek een ommuurde stad. Fantastisch bewaard gebleven. Binnen de muren een intiem stadje: wel gevuld natuurlijk met toeristische winkels. Het is niet anders. En later heerlijk uit eten. Bleek een 5-sterrenrestaurant aldus een Nederlands stel. Zij hadden de TripAdvisor geraadpleegd. Doen we heel enkel. Meestal letten we op de prijs. Die leek heel gunstig voor de genoemde gerechten op de kaart! We genieten nog na! Voordat we vertrokken hebben we even buiten Ravenna de oude basilica van Classe bewonderd: de St Appolinaire. . Zo mooi en gaaf en ook weer onovertroffen mooi mozaiek werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s