Portonovo


Wat een tocht….. Maar 145 km, zenuwslopende kilometers over derde wereld weggetjes, smal, vol kuilen, en afgeslagen stukken,. Niet voor niets stond op de nkc app geen verwijzing naar een geschikte camping of cp. De camping waar we nu staan is zo ontoegankelijk en diep gelegen dat we ons echt afvragen of ons oude hymertje dat naar terug naar boven gaat redden. Bovendien kost een overnachting hier maar liefst 28 euro per nacht! Zoveel hebben we in 10 jaar nog niet neergelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s