Venetië, Biënnale!


Ipv een camping op het schiereiland, dat we als target hadden, zagen we op de kade aan het einde van toegangsdam een sosta camper op de kade, met een bootbushalte even verderop. De prijs voor één overnachting kwam op 42 €! Maar we landden na 25 min varen wel direct op de kade bij St. Marco. De Biënnale hebben we voor de helft meegekregen. Het hele Arsenaal, een km lang industrieel erfgoed gebouw hebben we genoten van mind blowing installaties die door de forse hoogte van het gebouw soms indrukwekkende afmetingen hadden. De andere helft, de Giardini, met veel nationale paviljoens, houden we tegoed. Venetië is en blijft overweldigend mooi en bijzonder, maar is ook een idioot hectische en overbelaste plek. Toch, zodra je meer buiten het centrum komt, sta je soms ineens in een wijkje waar wasgoed hangt te drogen, echte mensen wonen, en waar je, zoals wij deden voor een paar tientjes eenvoudig en heerlijk kunt eten. Verder was het vreselijk warm en vochtig, morgenochtend rijden we daarom door voor een paar dagen Garda meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s