Gardameer, camping La Ca


Om 7 uur werden we gewekt door heftige knipgeluiden op de cp bij Venetië. Een meneer bleek nu precies onze eenzame achterafplek gekozen te hebben om naast onze camper de oleanderhaag te gaan snoeien. Rechtop in bed gezeten hoorden we hem steeds dichterbij komen. Verwoed knippend wilde hij nu ook achter onze camper aan het werk, steeds bonkte hij nu tegen onze slaapplaats. De camper stond met de achterzijde immers in de oleanderhaag. Ik stoof in mijn onderbroek naar buiten en gebaarde iets van: ophoepelen! Maar direct bleek al dat deze niet te stuiten was…. Verhuisd naar een strookje verderop dus, Grazie brulde de man nog, breed grijnzend bij het verhuizen…… Na het ontbijt vertrokken naar het Gardameer waar we nu even op een camping staan, een beetje luxe zo nu en dan moet kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s