Familie


Kees & Paulien

We vertrokken na twee dagen Gardameer naar het Lago Magiore. Weer een meer. Het derde: Met het Como meer meegeteld. Op Facebook ontdekten we dat Paulien en Ton, jongste zus van Kees met zwager, aan het Lago Magiore staan. En dan is het besluit om even langs te gaan snel genomen. Dat is zo heerlijk met de camper: niets ligt ooit vast. Bij ons althans!! De reis was weer wonderschoon en goede wegen voor de verandering. Om half twee rijden we aan en het werd een reuze gezellige ontmoeting. We hebben wat afgekletst gedronken en gezwommen. We zien elkaar niet vaak, maar de ontmoetingen zijn altijd reuze gezellig. Dit meer vinden we idilischer dan Garda. Het ligt als een sprookje zo mooi ingeklemd tussen tropisch aan doende groene bergketens. S’avonds, rond elf uur, gaat het waaien Ton voorspelde het verloop van de aanloop naar een onweersbui en dat kwam geheel uit! We pakten snel in en gingen direct op stok. Lekker pizzatje gepeuzeld en na een aantal goede roseetjes was ’t ook welletjes. De volgende dag besluiten we toch door te gaan. We reizen vandaag, woensdag 19 juni, een flink stuk inclusief de Godhardttunnel, waar we geen file hadden, naar Luzern.Voorbij Luzern landden we aan de Rijn in Duitsland. Ik heb dan zin in een schnitzel met frieten. Er is een kleine uitspanning en we strijken na 6 uur rijden neer. Alleen de kleine kaart. Kees ‘vat goesting op’ voor de Pflam Kuchen. Ik wil friet en alleen een curryworst laat zich hiermee aa kleden. Vreselijk eten! Het zielige, aan stukken geknipte, worstje drijft in een oranje zwembad van saus afgedekt met currypoeder en de Franse frietjes zijn er naast gevleid. En, mocht ik te weinig saus hebben: ketchup en mayonaise kreeg ik er extra bij.Tja wij hebben niet zo’n goede hand van kiezen als we buitenhuis willen eten blijkt vaker. Enfin : heerlijk buikjes vol en ik een top glas witte wijn en Kees een mooi getapt biertje verder zakken we toch moe en voldaan op de bank in de camper onderuit . Een wandelingtje nog even als toetje bezorgde ons bijna een extra vlees maaltijd. De muggen waren niet om doorheen te komen. Toch nog even gestopt bij een groepje vissers. Die bleken een reusachtige vis gevangen te hebben. Eetbaar. Zag er niet gezellig uit die vis. Later even uitgezocht:blijkt tot de monstervissen in de Rijn te horenšŸ˜’; een meerval. Kan wel tot 2 meter groeien. Een ware plaag die geen natuurlijke vija den heeft. Stofzuigd de hele dagde bodem leeg. Eetbaar??!! Deze was zeker 1.30.Rennen naar huis: de muggen komen je halen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s