Najaars reis van 5 september tot……


We zijn gisteren vertrokken na ons wat moeizaam losgemaakt te hebben van onze fijne woonplek in Zutphen, Tsja, ik begon me net echt “thuis” te voelen. De mooie zomer maanden lekker chillen in ons intieme tuintje met aardige nieuwe vrienden, fietstochten in de mooie omgeving van Zutphen…….

Toch maar vertrokken dus, onze neus en de zon achterna, want het weer was bi vertrek ineens wel erg herfstig, en hier in Luxemburg was het gisteren bij aankomst plots 10 C, en volgens de receptie mevrouw eergisteren nog 30 C. Maar bij het ontwaken schijnt hier op de op z’n Luxemburgs keurig aangeharkte en geordende CP van camping Fuusekaul, bij Heiderscheid een felle winterse aandoende zon, en net als de andere vooral oudere Nederlanders hier trekken we als lemmingen naar de zon, de zon…..naar het zuiden dus. Nu eerst naar Dijon, en dan naar Lyon, beide steden gaan we waarschijnlijk de komende dagen bezoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s