Laatste dag in Six Fours


Na een hele zaterdag regen, vandaag weer naar buiten boodschappen doen
Vanavond zwaardvis!
Vanmiddag zwemmen?

Gisteren, zaterdag werden we veroordeeld binnen te zitten. Het regende matig en later rond etenstijd flink. Het idee om naar de kust te lopen om uit eten te gaan moesten we laten varen. Het werd dus een leesdag en een tv-avond. Ook niet verkeerd, maar ik heb altijd een beetje de pest in als ik binnen moet zitten. Hoe ouder ik wordt hoe erger dat gevoel zich ontwikkeld. Ik kan altijd wel buiten zijn met of zonder zon, zelfs in de vorst met dikke muts en sjawl als ’t maar droog is 🙃

Vandaag is het beter weer. Vanmiddag willen we weer op de fiets naar Sannary-sur-Mer ; er is een orgelconcert dat Kees graag wil bijwonen.. Het bleek een prachtig orgelconcert!! Duurde 90 minuten… Na elk nummer wordt hier geapplaudiseerd en er wordt een pauze ingelast en de gesproken introductie duurt nogal. De accoustiek in de vrolijk beschilderde kerk is ongehoord goed, en het programma was bijzonder: 8 bach fuga’s, om en om afgewisseld met stukjes van barokke Spaanse componisten.

Het weer houdt zich goed en we willen later die avond toch nog een keer mosselen eten. Dat doen we; heerlijk Kees met Roquefort en ik in groente met witte wijn. Gezellig flaneren we later langs de kade en stappen op de fiets naar huis. In de nacht gaat het nog eens stortregen maar de volgende dag is de lucht heerlijk schoon!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s