Corniche des Issambres, Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk


Gallo Romeins haventje aan de overzijde vd camping
Gisteren van Fayence naar de kust gereden over een prachtige, maar wel smalle D weg. Grappig dat we de weg en de dorpjes onderweg nog herkennen van onze kampeerreis van 33 jaar geleden. Toe gingen we op pad met een oude Renault bestel, en een tentje. Stoelen e. d. ontbraken. Een begane boer bracht ons van alles toen… Nu met onze luxe hymer geland op camping Le Paradis de campeur. Vandaag 30 C, luieren en zwemmen dus. Gistermiddag na aankomst al mee begonnen, met als gevolg wel enig ongemak van een kwallenbeet aan mijn pols. Op het strand vooral zondoorstoofde leeftijdsgenoten, dit leventje tussen de pensionada’s begint al redelijk gewoon te worden. Onze zelfbeleving valt meer en meer samen met wie we echt zijn lijkt het, ook al voel ik me (meestal) nog steeds zo rond de 48 jr….. Vanochtend bleken we naast wat andere 65 + ers, zo’n beetje alleen te staan. Een lawaaiig stel Duitsers die de televisie buiten keken zijn gelukkig vertrokken, mevrouw keek ons boos aan bij een verzoek tot halvering van het volume, meneer draaide de knop dicht. Het is ca. 4 min. lopen naar een prachtig strandje. Na wat vervelende klusjes zoals demonteren en schoonmaken vd toilet tank, nu nog zeker 3 dagen genieten van deze lange zomer, en dan kalm aan op de terugreis. Op 9 Oktober volgens plan een stop van. 2 a 3 dagen in good old Maastricht, in ieder geval voor een ontmoeting met Sjaak & Janet!! En dan… Op naar Zutphen, naar huis. Zin in!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s