Enkhuizen


In de haven van Enkhuizen staan we… Het is er kil en mistig, maar wel droog, en aan de kade om ons heen liggen prachtige zeilschepen, waaronder grote twee- en driemasters gelaten te wachten op het voorjaar. Gisteren zijn we na nog even een gezellig moment met onze vrienden Albert en Irene, dan toch maar vertrokken voor een paar dagen testreis naar west Friesland. Enkhuizen is het toevallig geworden. Wel een gelukkig toeval want we hebben het erg leuk hier. Het is zelfs bijna net zo mooi als Zutphen, misschien wel mooier nog verzuchtte Trui gisteravond…. We aten een enigszins treurige maaltijd bij een Chinees (TripAdvisor sticker was wel gespot op de deur!), maar het wandelen tussen al die leuke 16e eeuwse Tiny housjes bleef ons boeien. Door al het gedoe van de afgelopen week waren we moe en toe aan een uitje: allereerst een personenauto auto gekocht om de leaseauto Karl te vervangen; vervolgens mislukte testritten met de Pösll en daardoor mislukte het ophalen van onze nieuwe matrassen. Maar ook opbouw nieuwe tentoonstelling Bolwerck (prachtig!!), schilderlessen al la Miro, en start cursus Zutphenkunde. Daarbij sliepen we ook wat beroerd de laatste tijd. Pfffff. We volgen trouw onze vrienden die naar Marokko camperen, Joop naar India Mumbai en Goya en Tanja en Gerald en de kids die aan hun prachtige nieuwe huis in Hengelo begonnen zijn! Nu heerlijk even samen, hoezo met pensioen?

Schilder cursus Miro
De Renault Modus, ons mooie bejaarde dametje (mutsenautootje)
Aan het strand bij Enkhuizen
Bij de dromedaris
Daar staan we!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s