Eindelijk weer op pad..


We zijn van 16 Nov 2019 tot 16 maart druk geweest met het inruilen van onze Hymer naar een buscamper. Na heel veel ellende 😢 met de eerste bus, een Pössl uit 2009 met een dwarsbed, zijn we nu dan op weg met onze blinkende Adria WIN 640 SLX, met een 150 pk motor, en.. een langsbed. Na 12 jaar over elkaar heen klimmen is dat een bijzonder welkome, luxe slaap ervaring. De Pössl bleef maar haperen, iedere rit eindigde terug bij de garage, en ondanks alle inspanningen van dealer Oortgiese bleef het ellende. De Pössl konden we ten einde raad weer inruilen tegen deze mooie en complete Adria. Het spaargeld is nu wel erg drastisch gereduceerd. Recapitulerend: 16 Nov: inruil Hymer, 16 dec: eindelijk was de Pösll afleverings klaar. Van 16 Nov tot 16 febr: 4 mislukte proefritten. 18 febr: CONFRONTATIE bij Oortgiese; uiteindelijk hebben die de Pössl weer terug gekocht, daarop hebben we voor veel meer geld dan we plan waren een Adria BUS bij hen gekocht. 16 maart: eindelijk was de Adria klaar……. Een beetje anticlimax was het dus wel toen we gisteren zonder enige hapering naar Wapse zoefden om even bij Cor en Marieke te pronken met ons nieuwe bezit. Het plezier moeten we nu gaan terug winnen na 4 hele MAANDEN inruil/ aankoop proces. Ik zal maar niet opschrijven hoe ik nu over deze leverancier denk.

Na een nachtje op een eigenlijk nog gesloten camping in Diever, zijn we nu neergestreken op CP De Schaopvolte, Stationsstraat, 9463 Eext, ook weer als eerste gasten dit seizoen.

Morgen rijden we 30 km door naar de geboorteplaats van mijn moeder in Onstwedde, daar kunnen we kiezen uit maar liefst 3 hoog gewaardeerde CP’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s