Eind goed al goed


Henk en Cocky, onze lieve buren, hebben met veel moeite een tafeltennistafel weten te scoren! Een goed idee in deze barre tijden! Een heuse plein competitie ligt in het verschiet?! Volgens Henk was ik de aangewezen persoon om die bij aankomst in elkaar te zetten. Vandaag was het zover, Trui en ik zijn onder een helder voorjaarszonnetje samen tussen 11 en 5 non stop aan het monteren geweest, tussendoor versterkt door Henk’s krachtige kippensoep. Het moest door ons tweeën gebeuren, want vanwege de corona, moest de rest van het plein veilig afstand bewaren. Onze relatie heeft het prima doorstaan, maar het was door alle details met o.a. 20 soorten schroefjes erger dan de ikea ervaringen van de afgelopen verhuizing. Aan het einde stond ie fier klaar, opgeklapt en wilde niet uitklappen. Maar dankzij Zino, een van de jongens van Henk en Cocky lukte dat toch, en nu kunnen we los de komende corona weken. Henk en Zino waren meteen al niet te stuiten! https://youtu.be/dsm75592Mjo

Nu nog even het net spannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s