Corona dagboek?


Dit zal dan voorlopig wel geen camper-reis dagboek zijn…..maar meer een dagboek met aantekeningen over onze reis door het Corona tijdperk. De camper staat nu voorlopig even op het parkeer terrein hier, waar we eigenlijk een tijdlimiet hebben afgesproken van 72 uur. Maar helaas is de stalling waar we een heel jaar voor betaald hebben gesloten nu. Dus tot 6 april staat ie er zeker. Daarna zien we wel weer. Vandaag komt er een betere (mppt) laadregelaar aan voor het zonnepaneel, die ik hier dan fijn kan monteren. Vanochtend zijn we gestart met een rally op de nieuwe tafeltennistafel. Wel met onze eigen batjes die ik nog ergens in de camper had liggen voor onderweg op die betonnen tafels die je regelmatig ziet. Elk nadeel heeft z’n voordeel, maar die voordelen moet je nu wel bewust zoeken. Ik begon de ochtend met de zaterdag editie van de NRC. Die opent met een kop over de laatste kans voor Nederland voor een algehele lockdown. Qua duidelijkheid voor iedereen lijkt me dat zo gek nog niet voor een maandje. Verder bezorgde het pessimistisch getoonzette stuk van Geert Mak over het onmachtige en egocentrische Europa me de koude rillingen. Als hartstochtelijk Europese Nederlander voel ik me zeer verbonden met al het lijden van mijn Europese medeburgers, en hoop ik er op dat deze ellende het einde markeert van het neoliberale tijdperk. De wonderen zijn hopelijk de wereld nog niet uit……. https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/27/na-de-ramp-heeft-europa-wonderen-nodig-a3995163

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s