Egmond aan Den Hoef


Vuurtoren Egmond aan Zee
CP MET FRIS GRAS!

21 mei, donderdag, hemelvaartsdag, we zijn naar het strand geweest bij Egmont aan zee, voor de tweede keer deze week hebben we onze nog witte lijven aan een kant ( de derde dag was het bewolkt dus een kant is nu wat bijgekleurd) wat gebakken in een al hete voorjaarszon, maar vandaag werd het steeds drukker, plotseling zat er een heel druk gezelschap op riante stoelen heel dicht bij onze ligplaats. Daarom zijn we om 3 uur vertrokken. Het moet wel veilig blijven en massa recreatie is dat gewoon niet nu met het rondwarende corona virus. Door de duinen fietsend terug naar het koele grasveld achter hoge beukenhagen waar onze camper staat opgesteld. Trouwens: wat is dat lekker s’ochtends, nog wat duf, met je blote voeten in fris gras bedauwd gras. S’ avonds nog gewandeld in de vlakbij gelegen duinen. Een smal paadje volgend stonden we plots oog in oog met een groepje stoere schotse hooglanders………Deze heerlijke 4 dagen kamperen, afgesloten met een ongelukje, de glasplaat van het tweepits fornuisje per ongeluk gesloten met het gas nog aan. Tijdens het ontbijt sprong met een hele harde klap, het glas aan duizend stukjes door werkelijk de hele camper…..

Grote grazers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s